A Sportegyesületek utánpótlás tornájának második fordulója Tarnamérán került megrendezésre 2010. október 15-én a Tarnamérai Sportegyesület és az általános iskola közös szervezésében.

Az U7-es, U-9-es és U-11-es korcsoportban mérték össze tudásukat az „aranylábú” focisták, akik Hevesről, Karácsondról, Kisköréről, Vámosgyörkről és természetesen helyből, Tarnaméráról érkeztek.

Tekintse meg az eseményen készült galériánkat erre a hivatkozásra kattintva!

Balázs Tihamér főszervező, Keresztesiné Ollári Anna testnevelő és Molnár Zoltán területi felelős megnyitó szavai után színes, izgalmas, küzdelmes mérkőzések vették kezdetüket.

A kordinátori, bírói feladatokat Éles Sándor, Juhász András, Kovács János látta el, akik szakavatott szemmel keresték a mérkőzések vezetése közben ki érdemli meg a legjobb kapus, legjobb védő, legügyesebb játékos és a gólkirályi címet a korcsoportokban.

Buzdító szurkolóktól volt hangos a tarnamérai sportpálya. Szívet melengető érzés volt látni a küzdő játékosokat, a lelkes szurkolói gárdát – szülőket, rokonokat, ismerősöket, sportbarátokat, Szelmeczi apukát a nagy szurkolói dobbal- az összetartást a sportért, a gyerekekért.

A csapatokat elért helyezéseik alapján nem rangsoroltunk- mert mindenki nyertes, aki ilyen tornán vesz részt. Mindenki megérdemelte a sportszelet csokit.

De! Kiosztottuk korcsoportonként a

  • legjobb kapus
  • legjobb védő
  • legügyesebb játékos
  • a gólkirály címet
Korcsoport Legjobb kapus Legjobb védő Legügyesebb játékos Gólkirály
U-7 Itt még nincs kapus Polyák Máté Gyuris Dominik Csala Dominik
U-9 Jakab Róbert Előházi Dániel Bozó Zoltán Kóczián Martin
U-11 Stiffel Vivien Németh Olivér Balázs Lázár Nagy Zoltán

Köszönjük Besenyei Ferencné tanár néninek a hangulatos oklevelek elkészítését, Kassáné Dér Gizella igazgató nőnek a fotózást, a testnevelés munkaközösség tagjainak, Túriné Kertész Edit, Lövei Zsuzsanna tanító néniknek az aktív közreműködést, a konyhás néniknek a finom limonádét. Böszörményi Lászlónak (Pucámnak) és feleségének, Zsuzsikának a pályát, öltözőt, minden segítségüket.

Mindenki egészségére!

Keresztesiné Ollári Anna
Molnár Zoltán

Közzétette: admin.tarnamera